+385 91 2737 250         info@maas-save.hr

Zašto platiti "5" ako možete "4" za potpuno identičnu uslugu

Provjerite plaćate li visoku cijenu kod opskrbe električnom energijom, najbrži put do odgovora je,

Dogovorite telefonski poziv

Niste sigurni, a želite biti ?

Želite biti potpuno sigurni da plaćate najmanju cijenu za opskrbu električnom energijom u vašem poslovanju ili kućanstvu? MAAS SAVE će bez naknade provjeriti i  informirati vas !

Nemate vremena !

Okupirani ste poslom, nemate dovoljno vremena, ponekad i znanja, da se detaljno posvetite u potrazi za najnižom cijenom u opskrbi električnom energijom, mi ćemo to učiniti za vas.

Želite brzi odgovor !

Usmjereni smo ka pružanju optimalne usluge i pronalasku najpovoljnijeg rješenja za svakog klijenta!  MAAS SAVE ima potencijale da može na vaš zahtjev povratno dati odgovor unutar 24 h.

Plaćate račune za struju više nego što treba ?

Za identičnu uslugu u opskrbi električne energije, mnogi će se složiti kako je potpuno nepotrebno platiti “5” ako se može “4”, no ipak mnogi plaćaju više nego što  je potrebno. Pronađete vrijeme i dozvolite nam da za vas provjerimo plaćate li previše cijenu opskrbe električnom energijom.

Imate priliku uštedjeti !

Liberalizacijom tržišta električne energije stvorile su se prilike da odabirom opskrbljivača poduzetnici mogu značajno uštedjeti na cijeni električne energije, međutim mnogi i dalje propuštaju istu priliku. Pridružite se mnogim poslovnim subjektima koji su prihvatili naše savjetovanje. (REFERENCE)

Predlažemo sastanak !

Motivacije i interesi za svakog poduzetnika su različiti, te kako bi bili što učinkovitiji u informiranju o vašim mogućnostima, predlažemo kratki informativni sastanak. Neovisno o vašim interesima i ustupiti ćemo vam informacije i  ukazati na one koje najbolje odgovaraju vašem poslovanju.

Iz uštede do stvaranja dodatnih vrijednosti

Ušteda električne energije može biti temelj dodatnog razvoja vašeg poslovanja! Razlikom u cijeni pokrenite poslovanje, uložite u vašu kvalitetu samog proizvoda ili usluge!

%

Prosječna ušteda u cijeni opskrbe električnom energijom za pravne subjekte

MAAS SAVE j.d.o.o.

HR - 51211, Matulji,
Frlanska cesta 1
OIB: 25085634050

 

UVJETI KORIŠTENJA I PRAVNE ODREDBE

Opći uvjeti
Politika privatnosti
Zahtjevi - GDPR