+385 91 2737 250         info@maas-save.hr

Što točno radimo ?

Jer ima li nešto inspirativnije od mogućnosti da vam bez naknade ukažemo na provjerena rješenja u smjeru smanjivanja troškova.

Zašto MAAS SAVE ?

Osiguravamo vam vidljive i mjerljive rezultate u smanjenju troškova poslovanja, kao i koje korake je potrebno poduzeti.

Kako ćemo raditi !

Dogovoriti sastanak putem mobitela, na kojem ćemo vam ustupiti  samo informacije koje su u području vašega interesa.

O nama

MAAS SAVE sačinjava tim vrhunskih pojedinaca koji poduzetnicima u nedostatku vremena ponekad i znanja informira i ukazuje o potencijalima povećanja atraktivnosti i konkurentnosti iz različitih sfera na praktičan način.

U vremenima potrebe za novim vještinama, sposobnostima i znanjem, prepoznali smo našu ulogu, te bez imalo bojazni i suzdržavanja možemo potvrditi našu učinkovitu aktivnost u pronalasku najboljih rješenja iz domena naše stručnosti.

Što točno radimo ?

  • Savjetujemo što je potrebno poduzeti kako bi uštedjeti na cijeni električne energije i vode. 
  • Ukazujemo na partnere koji svojim uslugama i proizvodima pripadaju najboljim opcijama i rješenjima za vaše interese iz domena naših stručnosti 
  • Kako bi svoja znanja i iskustva prenijeli na vas, pridružite se mnogim poslovnim subjektima koji su prihvatili suradnju. (REFERENCE)

Kako pronalazimo rješenja?

Održavamo individualne kratke razgovore ili sastanke na kojima zajedno sa poduzetnicima ili odgovornim osobama, sagledavamo vaše interese. Na osnovu istih ukazujemo na provjerene mogućnosti, sa ciljem ostvarivanja ušteda i povećanja atraktivnosti i konkurentnosti u vašem poslovanju.

Iz uštede do stvaranja dodatnih vrijednosti

Ušteda električne energije može biti temelj dodatnog razvoja vašeg poslovanja! Razlikom u cijeni pokrenite poslovanje, uložite u vašu kvalitetu samog proizvoda ili usluge!

%

Prosječna ušteda u cijeni opskrbe električnom energijom za pravne subjekte

MAAS SAVE j.d.o.o.

HR - 51211, Matulji,
Frlanska cesta 1
OIB: 25085634050

 

UVJETI KORIŠTENJA I PRAVNE ODREDBE

Opći uvjeti
Politika privatnosti
Zahtjevi - GDPR