+385 91 2737 250 info@maas-save.hr

MAAS SAVE pouzdan partner poduzetnicima u potpori povećanja atraktivnosti i konkurentnosti

Zašto MAAS SAVE ?

Osluškujemo tržište, pratimo trendove i bez troška za vas ustupamo informacije za koje smatramo da vam mogu donijeti korist.

Što ćemo raditi ?

Jer ima li nešto inspirativnije od mogućnosti da vam bez naknade ukažemo na provjerena rješenja u smjeru smanjivanja troškova.

Kako ćemo raditi !

Dogovoriti sastanak putem mobitela, na kojem ćemo vam ustupiti  samo informacije koje su u području vašega interesa.

O nama

MAAS SAVE sačinjava tim vrhunskih pojedinaca koji poduzetnicima u nedostatku vremena ponekad i znanja informira i ukazuje o potencijalima povećanja atraktivnosti i konkurentnosti iz različitih sfera na praktičan način.

U vremenima potrebe za novim vještinama, sposobnostima i znanjem, prepoznali smo našu ulogu, te bez imalo bojazni i suzdržavanja možemo potvrditi našu učinkovitu aktivnost u pronalasku najboljih rješenja iz domena naše stručnosti.

Što točno radimo ?

  • Savjetujemo što je potrebno poduzeti kako bi uštedjeti na cijeni električne energije i vode. 
  • Ukazujemo na partnere koji svojim uslugama i proizvodima pripadaju najboljim opcijama i rješenjima za vaše interese iz domena naših stručnosti 
  • Kako bi svoja znanja i iskustva prenijeli na vas, pridružite se mnogim poslovnim subjektima koji su prihvatili suradnju. (REFERENCE)

Kako provodimo vaše interese ?

Održavamo individualne kratke razgovore ili sastanke na kojima zajedno sa poduzetnicima ili odgovornim osobama, sagledavamo vaše interese, te na osnovu istih ukazujemo na provjerene mogućnosti, sa ciljem ostvarivanja ušteda i povećanja atraktivnosti i konkurentnosti u vašem poslovanju.

Iz uštede do stvaranja dodatnih vrijednosti

Ušteda električne energije može biti temelj dodatnog razvoja vašeg poslovanja! Razlikom u cijeni pokrenite poslovanje, uložite u vašu kvalitetu samog proizvoda ili usluge!

%

Prosječna ušteda u cijeni opskrbe električnom energijom za pravne subjekte

MAAS SAVE j.d.o.o.

HR - 51211, Matulji,
Frlanska cesta 1
OIB: 25085634050

 

UVJETI KORIŠTENJA I PRAVNE ODREDBE

Opći uvjeti
Politika privatnosti
Zahtjevi - GDPR