+385 91 2737 250         info@maas-save.hr

GUIDE for YOU - pruža vašim gostima iskustva zbog kojih se žele ponovo vratiti

MAAS Save

 GUIDE for YOU nije samo mobilna aplikacija, to je informativni kanal između vas i vašeg gosta, između gosta i atraktivnih sadržaja koji se nude na vašoj destinaciji.

GUIDE for YOU čuva vaše goste od lutanja i gubljenja vremena na istraživanje i prikupljanje svih informacija – aplikacija uz koju će vaši gosti imati sve informacije na jednom mjestu.

 

Za koga je namijenjen GUIDE for YOU ?

Hoteli

Vlasnici apartmana

Kuće za odmor

Hostel

GUIDE for YOU je odlična prilika da impresionirate vaše goste u lakšem odabiru i pronalasku interesa za vrijeme boravka, a sve kako bi mu stvorili nezaboravni boravak, koji će prekrasna sjećanja pretvoriti u nove direktne goste.

l

GUIDE for YOU je najpovoljniji kanal prodaje vaših smještajnih kapaciteta i ........

 • Pokazujete svoju brižnost u namjeri da boravak gostu učinite ljepšim i ugodnijim.
 • Pozitivne emocije koje ste izazvali kod gosta se pamte i prepričavaju, što stvara lojalnost, preporuke i pozitivne recenzije.
 • Omogućuje vam posebnim funkcijama zadržavanje i vraćanje postojećih gostiju kao i privlačenje novih.
 • Višejezična mogućnost aplikacije briše gostima strah i prepreke u mogućim jezičnim barijerama.
 • Osigurava veću konkurentnost i atraktivnost samog smještaja i destinacije.

Nepobitne činjenice

 

Prema posljednjim provedenim istraživanjima turisti sada sve više mijenjaju odredišta, idu na izlete, žude za aktivnim odmorom i naglasak sve više stavljaju na gastronomsku ponudu. Informacije o svim ovim i dodatnim informacijama žele pronaći brzo i na jednom mjestu.

 

Prva osoba kojoj će se vaš gost obratiti za ove informacije ste upravo vi.

 

Kako ne bi morali kontinuirano istraživati, pratiti sve nove ponude i izmjene koje se događaju u vašem i okolnim mjestima – aplikacija “GUIDE for YOU”” vašem gostu nudi SVE NA JEDNOM MJESTU.

 

U Hrvatskoj se digitalna transformacija događa postepeno, no većina gostiju koji nam dolaze iz inozemstva su digitalno napredniji i žele brz pristup informacijama. Na nama je da se prilagodimo i ponudimo najbolja rješenja.

 

l

Znate li ove činjenice ?

 • Gotovo 95% gostiju i putnika posjeduje pametni telefon ili tablet koji koristi na odmoru kako bi došao do raznih informacija informacija koje ga interesiraju,
 • 90% ljudi voli imati jedan APP za višenamjenske svrhe,
 • 82% putnika ne vole raditi na različitim aplikacijama ako mogu koristiti samo jednu gdje god borave,
 • Više od 88% gostiju više voli APP nego web portale,
 • 63% gostiju radije naručuje usluge kako smještaja, tako i ostale atraktivnosti koje im to omogućava putem mobilnih uređaja,
 • Nevjerojatnih 98 % gosti dijele doživljaje putem pametnih telefona.

Što je ustvari GUIDE for YOU ?

 

 • Financijski najpovoljnije mobilno rješenje koje smještajnim objektima i destinacijama osigurava veću konkurentnost i atraktivnost,
 • Funkcionalno potpuno jedinstvena mobilna aplikacija koja svakom gostu osigurava samostalno kreiranje odmora na osnovu svojih interesa.

GUIDE for YOU - partnerski program

 

Smatrate da imate autentičnu ponudu kojom možete doprinjeti i obogatiti boravak gostiju. Imate kreiranu kvalitetno kulturno-turističku ponudu i proizvod, gastronomski ste jedinstveni, nudite usluge koje su jedinstvene turističkom tržištu. 

Kako bi vas uvrstili i postali GUIDE for YOU – partner, molimo vas da ispunite putem upitnika tražene podatke. Po primitku prijave kontaktirat ćemo vas najkasnije u roku od dva radna dana te poslati sve potrebe informacije. Za ispunjavanje upitnika klikni ovdje.

 

MAAS SAVE j.d.o.o.

HR - 51211, Matulji,
Frlanska cesta 1
OIB: 25085634050

 

UVJETI KORIŠTENJA I PRAVNE ODREDBE

Opći uvjeti
Politika privatnosti
Zahtjevi - GDPR