+385 91 2737 250         info@maas-save.hr

Zašto platiti "5" ako možete "4" za potpuno identičnu uslugu

Provjerite cijenu koju plaćate po kWh za vaše OMM – Često poduzetnici ne skreću pažnju niti poduzimaju radnje kako bi provjerili tarife i cijene električne energije koju plaćaju za svoje OMM (obračunsko mjerno mjesto).

Posebice kod zajamčene opskrbe korisnik plaća čak od 10 – 30% višu cijenu nego na tržišnu – što gledajući sa godišnje razine može biti veliki iznos koji se potpuno nepotrebno plaća.

Jedna od opcija koju možemo učiniti za vas, bez naknade provjeriti cijenu i tarifu električne energije koju sada plaćate, odnosno poduzeti aktivne mjere kako bi od “sutra” plaćali manje račune za istu uslugu. 

Imate priliku smanjiti troškove ! – Liberalizacijom tržišta električne energije stvorile su se prilike da odabirom opskrbljivača poduzetnici mogu značajno uštedjeti na cijeni električne energije.

Pridružite se mnogim poslovnim subjektima koji su prihvatili naše savjetovanje. (REFERENCE)

Posvetite se onomu za što možda nikad dosad niste imali vremena

Poželjno je da budete i dalje tržišno prisutni sa što nižim troškovima u poslovanju, a mi
smo tu da vas podržimo našim stručnim savjetima.

Koraci prema optimizaciji cijene u opskrbi električnom energijom

Niste sigurni, a želite biti ?

Želite biti potpuno sigurni da je cijena po kojoj plaćate kWh za opskrbu električnom energijom tržišno konkurentana. Ako postoji imalo sumnje, za vas bez naknade provjeriti ćemo i informirati vas !

Nemate vremena !

Okupirani ste poslom, nemate dovoljno vremena, ponekad i znanja, da se detaljno posvetite u potrazi za najnižom cijenom u opskrbi električnom energijom, mi ćemo to učiniti za vas bez naknade i troška.

Želite brzi odgovor !

Usmjereni smo na pružanje optimalne usluge i pronalasku najpovoljnijeg rješenja za svakog klijenta! Posjedujemo resurse i potencijale da vam na vaš zahtjev povratno odgovorimo unutar 24 h.

Predlažemo sastanak ! Motivacije i interesi za svakog poduzetnika su različiti, te kako bi bili što učinkovitiji u informiranju o vašim mogućnostima, predlažemo kratki informativni sastanak. Neovisno o vašim interesima i ustupiti ćemo vam informacije i ukazati na one koje najbolje odgovaraju vašem poslovanju.

Uštedom do stvaranja dodatnih vrijednosti  – Ušteda električne energije može biti temelj dodatnog razvoja vašeg poslovanja! Razlikom u cijeni pokrenite poslovanje, uložite u vašu kvalitetu samog proizvoda ili usluge!

MAAS SAVE j.d.o.o.

HR - 51211, Matulji,
Frlanska cesta 1
OIB: 25085634050

 

UVJETI KORIŠTENJA I PRAVNE ODREDBE

Opći uvjeti
Politika privatnosti
Zahtjevi - GDPR