+385 91 2737 250         info@solutions-guide.info

Zašto platiti "5" ako možete "4" za potpuno identičnu uslugu

Provjerite koju cijenu plaćate po kWh za električnu energiju!

Često poduzetnici ne skreću pažnju niti poduzimaju radnje kako bi provjerili tarife i cijene električne energije koju plaćaju za svoje OMM (obračunsko mjerno mjesto).

Mnogi poduzetnici koriste zajamčenu opskrbu (HEP Elektre) i plaćaju 10 – 30% višu cijenu u odnosu na tržišnu – što gledajući sa godišnje razine može biti veliki iznos koji se potpuno nepotrebno plaća.

Imate priliku smanjiti mjesečni račun za električnu energiju – popularnu „struju“.

Liberalizacijom tržišta električne energije stvorila se mogućnost za sve poduzetnike, da odabirom opskrbljivača značajno uštede na računima za električnu energiju.

Jedna od opcija koju možemo učiniti za vas, bez naknade provjeriti cijenu i tarifu električne energije koju trenutno plaćate, odnosno poduzeti aktivne mjere kako bi od “sutra” plaćali manje za istu uslugu.

t

Niste potpuno sigurni, a htjeli bi biti!

Ako imate i najmanju sumnju, ako želite biti potpuno sigurni da je cijena po kojoj plaćate kWh za opskrbu električnom energijom tržišno konkurentana. Kontaktirajte nas i bez naknade ćemo za vas izvršiti provjeru.

Za one koji nemaju vremena!

Okupirani ste poslom, nemate dovoljno vremena, stavke na računu za električnu energiju su vam trenutno zadnja briga. Tada možemo umjesto vas provjeriti plaćate li možda “5” umjesto “4”, za identičnu uslugu.

Z

Želite brzi odgovor vrijedan pažnje!

Stvaramo promjene koje poduzetnici priželjkuju na računima za električnu energiju. Vaš iskazan interes i dostavljen račun od trenutnog opskrbljivača, pretvaramo u odgovor vrijedan pažnje

Predlažemo sastanak (on-line) ! Motivacije i interesi za svakog poduzetnika su različiti, te kako bi bili što učinkovitiji u informiranju o vašim mogućnostima, predlažemo kratki informativni sastanak. 

Uštedom do stvaranja dodatnih vrijednosti  – Ušteda električne energije može biti temelj dodatnog razvoja vašeg poslovanja! Razlikom u cijeni pokrenite poslovanje, uložite u vašu kvalitetu samog proizvoda ili usluge!

MAAS SAVE j.d.o.o.

HR - 51211, Matulji,
Frlanska cesta 1
OIB: 25085634050

 

UVJETI KORIŠTENJA I PRAVNE ODREDBE

Opći uvjeti
Politika privatnosti
Zahtjevi - GDPR