+385 91 2737 250         info@solutions-guide.info

Marta ima 44 godine i živi u Hrvatskom primorju. Napornim radom i zajedničkim snagama, uz supruga Ivana, stvorila se određena štednja koju su supružnici, uz dodatni kredit, odlučili prije dvije godine uložiti u izgradnju kuće za odmor.

Prva godina je prošla odlično – bili su popunjeni skoro čitavu predsezonu, sezonu i podsezonu. Za početak to je bilo i više od očekivanja. Druga godina je također krenula sjajno. Rezervacije su se još od kraja godine slijevale poput potoka u knjigu rezervacija. Potaknuti time, Marta i Ivan su dodatno uložili u nekretninu. Uz bazen su stavili jacuzzi, a u podrum saunu gdje su uredili i mali vinski podrum.
Poput dva ponosna umjetnika stajali su početkom ožujka ispred svog turističkog „djela“ – uvjereni da će ova sezona biti još i bolja.  Sve do trenutka kada je “gost” po imenu „Covid 19“ nasilno ušao u kuću za odmor i odlučio boraviti tamo do nepoznatog datuma. Knjiga rezervacija se jednako brzo ispraznila kako se i ispunila. Tko bi rekao da se  rezervacije mogu “topiti” poput snijega?!

No, Marta je „fajter“ i Marta ne odustaje. Sjela jedne večeri za kuhinjski stol, uzela komad papira i olovku te zabilježila svoje misli. Kako bi se mogli održati u ovoj situaciji?

1) Smanjiti troškove – pregledati i najmanji izvor troška, te isti ukloniti ili smanjiti, npr. provjeriti troškove električne energije .

2) Učiniti boravak svakom gostu u ovoj sezoni nezaboravnim. Gosti vole pažnju, a uz novu aplikaciju “Guide for You” dobit ćemo njihovu zahvalnost i preporuke.  Time ćemo im olakšati organizaciju boravka, informiranje o različitim ponudama u okolici i učiniti dostupnim jedinstvena iskustva.

Marta zna da će i ova, a i sljedeća sezona biti pravo iskušenje kroz koje će sada lakše proći upravo zahvaljujući ovim odlukama.

Budite kao Marta!

Za više informacija o suradnji, kao i samoj aplikaciji “GUIDE for YOU” možete nas kontaktirati putem e-maila: info@maas-save.hr , mob: +385 91 2737 250 ili ispunite našu kontakt formu.