+385 91 2737 250         info@solutions-guide.info

Mnogobrojne obveze i prezauzetost kod poduzetnika uzrokuju stresni nedostatak vremena za neke važne segmente u poslovanju. Znamo da je vrijeme najvažniji resurs, no osim rješavanja nekih tekućih obveza ponekad potpuno izostane kvalitetna procjena mogućnosti koje tržište nudi. Odgovori na pitanje kako nedostatak vremena utječe na poslovanje vas mogu usmjeriti ka promjeni vaših navika.

Smanjuje se kontrola nad poslovanjem

Poduzetnik koji je na sebe stavio sav “teret” poduzeća, vrlo brzo može izgubiti “kompas” i ne vidjeti što se to događa u pozadini poslovanja. Kao posljedica nedostatka vremena da se učine određena istraživanja i radnje, poduzetnici često “upadnu u zamke”. Pristaju na sve što im se ponudi,  samo da u što kraćem vremenu sklone barem jednu stvar s dnevnog reda. U većini slučajeva ovakav način na kraju dovodi do toga da vlasnik ne zna točno što plaća, niti po kojoj cijeni. 

Npr. mnogi poduzetnici i dalje nisu upoznati sa činjenicom da je od 1. travnja, 2019.godine HERA (Hrvatska energetska regulatorna agencija) donijela nove tarife za zajamčenu opskrbu, temeljem nove metodologije za  određivanje iznosa tarifnih stavki. Novom metodologijom se želi potaknuti kupce – poduzetnike koji su se našli u poziciji korisnika zajamčene opskrbe, da sklope ugovor o opskrbi električnom energijom s jednim od opskrbljivača na tržištu – gdje bi trebali biti u mogućnosti ostvariti jeftiniju cijenu struje. Upravo zbog nedostatka vremena ili neznanja, poduzetnici i dalje plaćaju skuplju struju. Kako se to i vama ne bi dogodilo i kako bi taj novac uložili u svoje poslovanje, kontaktirajte stručnu osobu koja će vam dati savjete i procjene na temelju vaših računa. 

Kako bi postigli ravnotežu i smanjili svoje troškove, nudimo vam potpuno besplatne savjete na temelju vašeg poslovanja i računa. Ispunite kratak upitnik i pošaljite nam svoje odgovore, a mi ćemo vam ukazati na nove mogućnosti. Možete nas i direktno  kontaktirati te dogovoriti sastanak s nama.