Govorite li "strujski" ?

 

Zbog nepoznavanja ovog “jezika” mnogi poduzetnici plaćaju “5” umjesto “4” za potpuno identičnu uslugu

Nekada davno, kada ste govorili nekakav strani jezik, bili ste posebni. Danas, ako ne govorite barem dva strana jezika, vi ste čudni.

Strani jezici su postali „higijenski“ element u svakom poslovnom životopisu i mnogobrojnim radnim vještinama.

Govorite li možda “strujski”? Ne znate koji je to “jezik”?! – Nije niti čudno, jer jako malo ljudi govore tečno “strujski”. To je rijedak “jezik”, a ipak toliko važan i dragocjen.

Jezik je to kojim je pisan vaš mjesečni račun za električnu energiju – popularnu „struju“.

Većina ne razumije niti riječ tog “strujskog jezika” osim što prepoznaje brojeve koje često nisu male i zanemarive – pogotovo kada ste poduzetnik.

Kilovati, sati, brojke, preplata, dugovanje, dodatni troškovi i sl., ako imate osjećaj da ste stigli u stranu zemlju i čitate nekakav čudan i nerazumljiv “jelovnik” dok pregledavate vaš račun za struju, niste jedini.

A, da ne govorimo o ugovoru o opskrbi električnom energijom koji ste potpisali, a nemate pojma kada. Vrlo je lako naručiti „jelo“ koje ne želite iz „jelovnika“ kojeg ne razumijete, zar ne?

 

U takvim situacijama dobro je imati prevoditelja u blizini?

Mi u tvrtki MAAS SAVE tečno govorimo „strujski jezik“ – zapravo, to nam je materinji jezik – moglo bi se reći.

I već smo, za stotine mikro i malih poduzetnika, “preveli” njihove račune za struju i pri tome im uštedjeli desetine tisuća kuna mjesečnih troškova, na godišnjoj razini.

Želite brzi odgovor “prevoditelja”? – Ispunite upitnik! Postoji izreka: “Vrijedite koliko jezika govorite”. Mi imamo sličnu izreku: “Plaćate onoliko koliko dobro “govorite strujski”. Vrijeme je došlo da i vi “naučite ovaj dragocjen jezik”, a mi ćemo vam pomoći.

Javite se! Ispunite upitnik klikom – ovdje.

Predlažemo sastanak (on-line) ! Motivacije i interesi za svakog poduzetnika su različiti, te kako bi bili što učinkovitiji u informiranju o vašim mogućnostima, predlažemo kratki informativni sastanak. 

Uštedom do stvaranja dodatnih vrijednosti  – Ušteda električne energije može biti temelj dodatnog razvoja vašeg poslovanja! Razlikom u cijeni pokrenite poslovanje, uložite u vašu kvalitetu samog proizvoda ili usluge!

MAAS SAVE j.d.o.o.

HR - 51211, Matulji,
Frlanska cesta 1
OIB: 25085634050

 

UVJETI KORIŠTENJA I PRAVNE ODREDBE

Opći uvjeti
Politika privatnosti
Zahtjevi - GDPR