+385 91 2737 250         info@maas-save.hr

Dajte priliku informaciji - besplatno provjerite

Kako bismo podržali vas i vaše poslovne aktivnosti u ovim nenadanim vremenima potrebni su nam određeni podaci. Po primitku prijave kontaktirat ćemo vas najkasnije u roku od dva radna dana te poslati sve potrebe informacije.

Upišite vaše osnovne podatke i označite područja vaših interesa. Obično za 12 h, a maksimalno do 24 h odgovaramo na vaše interese. Potpuno besplatno poslati ćemo vam najbolja rješenja koja mogu povećati atraktivnost i konkurentnost vaše djelatnosti.

Također ćete dobiti besplatne informacije i savjete, te što je potrebno poduzeti kako bi ostvarili uštede u svome poslovanju. Bez brige, nećemo vas zatrpavati nepotrebnim informacijama nego ćemo vam na praktičan način ukazati na nove mogućnosti, a sve na temlju naše stručnosti i vaših interesa.

  • Drop files here or
    Accepted file types: jpg, gif, png, pdf.
    jpg, gif, png, pdf

Portal za u?tede - MaasSave

MAAS SAVE j.d.o.o.,
HR -51211 Matulji, Frlanska cesta 1
OIB: 25085634050
GSM: +385 91 2737 250
info@maas-save.hr

Saznajte kako izgleda daljnji proces

Iskazali ste vaše interese, na osnovu istih u kratkom vremenu, ustupiti ćemo vam bez naknade povratno informacije koje sadrže hodogram daljnjih aktivnosti i mogućnosti.

Sastanak je opcija za maksimalni učinak

Na sastanku ustupamo detaljne informacije vaših interesa, pojašnjenje mogućnosti vaših beneficija, garanciju i sigurnost u kvalitetu usluga koje nudimo na najvišoj razini stručnosti.

MAAS SAVE j.d.o.o.

HR - 51211, Matulji,
Frlanska cesta 1
OIB: 25085634050

 

UVJETI KORIŠTENJA I PRAVNE ODREDBE

Opći uvjeti
Politika privatnosti
Zahtjevi - GDPR