Zašto vlasnici ugostiteljskih objekata surađuju sa MAAS SAVE

MAAS SAVE jamči najviši stupanj zadovoljstva u poslovanju svima vlasnicima ugostiteljskih objekata koji žele unaprijediti ili optimizirati poslovanje, čak i kada je nedostatak financijskih sredstava kočnica za djelovanje.

Ne želimo vam oduzimati vrijeme uvjeravajući vas kako bi trebali usvojiti neki od naših prijedloga ili posvetiti svoje vrijeme nekom našem cilju.

Želimo vas informirati kako je moguće bez financijskog ulaganja uštedjeti odnosno kako optimizirati i unaprijediti poslovanje provjerenim proizvodima, uslugama i rješenjima.

Iskustvo u dosadašnjem radu omogućuje nam izuzetno razumijevanje izazova sa kojima se suočavaju vlasnici ugstiteljskih objekata.

Posebno se ponosimo pronalasku modela kako vas besplatno informirati o mogućnostima optimiziranja i poboljšanja poslovanja. Započnite bez troška, on vam nije neophodan kako bi s nama započeli suradnju.

Najveći trošak može biti samo vaše vrijeme koje je potrebno odvojiti za ispunjavanje upitnika/ankete ili sastanka koji svakako predlažemo.

Važno je naglasiti kako ne postoje naknade kojima plaćate našu aktivnost, bez obzira o količini vaših interesa i povratnih informacija koje ćemo vam dostaviti na način koji preferirate.

w

Komunikacija

 

Kroz individualnu komunikaciju bilježimo vaše interese i potrebe, te na osnovu istih ustupamo vam informacije o potencijalima jednostavnih rješenja.

Motivacije i interesi su različiti za svakog vlasnika ugostiteljskog objekta, te kako bi saznali vaše konkretne interese, molimo vas da u samo nekoliko minuta ispunite kratku anketu/upitnik.

Ista anketa/upitnik služi isključivo za pronalaženje najboljeg rješenja sa kojim bi vas detaljnije informirali o mogućnostima.

Informacije

 

  • informirati ćemo vas kako bez naknade i troška uštedjeti na opskrbi električne energije,
  • vizualno pokazati kako i na koji način uštedjeti na potrošnji vode preko 50 % bez gubitka komfora,
  • objasniti kako jednostavno uvesti kartično plaćanje bez troškova vođenja računa i odlaska u banku, uz trenutnu mogućnost raspolaganjem sa sredstvima,
  • osigurati informacije kako do vrhunske web stranice po kurentnim cijenama.
  • i dr……

Ušteda u opskrbi električne energije od 6% do 11%, pa i čak 13%

„Razmazite“ svoje goste vrhunskom uslugom kartičnog plaćanja

Mogućnost uštede u potrošnji vode i do 50 %

.... a možda želite sami za sebe proizvoditi električnu energiju i višak prodati po najboljoj cijeni

Oduševite i osigurajte vašim gostima osjećaj dobrodošlice bogatijom ponudom

+385 91 2737 250

Kontakt broj

HR-51211, Matulji,
Frlanska cesta 1

 

MAAS SAVE preuzima odgovornost !

 

 

Unaprijedite poslovanje još danas!

 

info@maas-save.com

MAAS SAVE j.d.o.o.  - OIB: 25085634050
HR-51211 Matulji, Frlanska cesta 1